Així afectarà la Festa Major de Terrassa al trànsit i al transport públic

La Ramba d'Ègara es tallarà aquesta nit i no es tornarà a obrir fins el 6 de juliol

La rambla d'Ègara
La rambla d'Ègara | Wikicommons
S.B.
30 de juny del 2021

Terrassa es prepara per celebrar la Festa Major. En conseqüència, la ciutat experimentarà certes restriccions de trànsit i afectacions al transport públic durant el seu transcurs a partir d'aquest mateix divendres 2 de juliol. Per exemple, la Rambla d'Ègara quedarà tallada a partir d'aquesta mateixa nit, des de la plaça del Doré fins a la Factoria Cultural i no es tornarà a obrir fins a dimarts 6 de juliol. 

Durant la celebració de les festes locals, l'Ajuntament recomana no circular en vehicle privat pel centre i demana fer-ho a peu, en bicicleta o transport públic. En aquest sentit, s'aconsella utilitzar les rondes com a itinerari alternatiu. 
 

Imatge de les rondes de Terrassa Foto: Aj. Terrassa


Pel que fa a les línies d'autobús, totes les que circulen per la Rambla (L1, L2, L3, L4, L5, L6, L8, L9 i L12) es desviaran pels carrers d'Arquimedes i de Galileu. Les nits de divendres i dissabte la ciutadania també podrà comptar amb el Bus Nit. Un servei restringit a dones, joves menors de 16 anys, persones grans, discapacitats i amb la possibilitat de sol·licitar parades intermèdies només de baixada.  Per la seva banda, la parada de taxis d'Ègara es trasllada al carrer de Columel·la.