​L’Ajuntament instal·la nebulitzadors d’aigua al carrer per combatre les altes temperatures

Funcionarà els mesos de juliol i agost, de 12 h a 18 h, amb intervals de mitja hora

Punt de refresc d'aigua situat a la plaça Primer de Maig.
Punt de refresc d'aigua situat a la plaça Primer de Maig. | Aj. Terrassa
A.M
30 de juny del 2021
Amb la Festa Major a tocar i preveient l’arribada de les altes temperatures i possibles onades de calor, l’Ajuntament de Terrassa ha instal·lat sistemes nebulitzadors d’aigua en nou punts de la ciutat. Situats a diversos districtes començaran a funcionar aquest dijous, 1 de juliol, a les 12 h.

L’horari de funcionament dels punts d’aigua serà des de les 12 h a les 18 h, cada dia, amb intervals de mitja hora. En cadascuna de les ubicacions hi haurà un cartell on es detallaran els horaris i altres informacions per fer un ús responsable d’aquests punts. L’Ajuntament insisteix en que cal actuar amb cura, ja que l'aigua en contacte amb el paviment pot fer relliscar.

S’han buscat espais amb un paviment adequat, amb sistema de recollida d’aigua i que tinguessin força capacitat per tal que les persones puguin mantenir la distància mentre en fan ús. Per a fer possible aquesta iniciativa, s'han instal·lat uns microdifusors de baix consum d'aigua, que nebulitzaran des de punts alts en les places i els espais públics.

En concret estan a la plaça Primer de Maig, a la plaça de l'Assemblea de Catalunya, a la plaça de Tetuan, a la plaça de Can Roca, a la plaça superior a la Font de La Pola, al portal de Sant Roc, al vapor Ventalló i al parc de Vallparadís, en el tram de Can Jofresa i al Torrent de les Bruixes.