successos

Precintat un restaurant de Terrassa on se celebrava una festa multitudinària

El local seguia obert a les set del matí tot i l'ordre de tancament

per Redacció, Terrassa, Catalunya | 28 de juny de 2021 a les 16:45 |
Cotxes de la Policia Municipal de Terrassa. | Arxiu
La Policia Municipal de Terrassa va desallotjar i precintar, el passat dijous 24 de juny, un local situat prop de la carretera de Castellar, més enllà de la cruïlla d'accés a Matadepera. La batuda va tenir lloc arran de diverses queixes veïnals en ocasions anteriors, en nits de vigílies de festius i caps de setmana. De fet, el dia de l'actuació s'havia detectat música a la 1.30 h de la matinada.

[noticia]78398[noticia]

Un cop dins del local, els agents van localitzar 49 taules i dues barres amb una assistència total de 223 persones i quatre controladors d'accessos. Els agents van identificar dos responsables de l'empresa organitzadora, i van comprovar que el local només tenia autorització de restaurant. A més, el propietari no tenia l'assegurança obligatòria i no complia les mesures antiincendis tot i trobar-se en zona forestal, asseguren fonts de la policia. 

A banda, malgrat que es va instar els responsables a desallotjar el local i cessar l'activitat, es van detectar 17 persones assegudes als sofàs, consumint begudes a les 6.55 h del matí. Per aquests motius, es va precintar el local. Segons ha pogut saber aquest mitjà, aquestes persones serien els responsables de l'esdeveniment i acompanyants.
 

 

Participació