Alerta a Terrassa per robatoris amb el «mètode de les monedes»

Una víctima ha relatat la seva experiència a aquest mitjà

Aparcament del centre comercial Montserrat de Terrassa.
Aparcament del centre comercial Montserrat de Terrassa. | GSV
28 de juny del 2021
Un dels lladres llença monedes a terra quan la víctima entra al seu cotxe. Quan aquesta els presta atenció, un còmplice apareix per l'altra banda i li agafa les pertinences de dins del vehicle. És el conegut com a mètode de les monedes, i segons ha pogut conèixer LaTorre, ja se n'han registrat diversos casos a Terrassa.

Una víctima ha relatat a aquest mitjà la seva experiència. En el seu cas va tenir lloc el passat divendres a l'aparcament del supermercat Carrefour situat al centre comercial Montserrat. Explica que un home li va dir que li havien caigut diners quan ja es trobava dins del seu vehicle. Un cop fora i despistada, un altre home li va agafar la bossa de mà de dins del cotxe. Tot seguit van arrencar a córrer i van fugir en cotxe a gran velocitat.

A banda, apunta que després de presentar-se a la Policia Municipal per a denunciar els fets, li van assegurar que "era molt habitual i que passava gairebé cada dia". Per això, demana "posar-hi una solució" per no posar en perill la salut i les pertinences de les potencials víctimes.