Èxit en la recollida de diners per repatriar el veí de Terrassa mort a la platja de Badalona

El cos de Mame Mor Gaye va arribar al Senegal en avió aquest diumenge

Mame mor Gaye, en una imatge d'arxiu.
Mame mor Gaye, en una imatge d'arxiu. | Cedida
26 de juny del 2021
Actualitzat el 28 de juny a la 13:16h
El cos de Mame Mor Gaye podrà ser repatriat. D'origen senegalès, veí de Can Boada i de 34 anys, va morir ofegat a la platja dels Pescadors de Badalona a mitjans de juny. Poc després va començar una recollida de diners per pagar els costos de transportar el cos al Senegal, i segons ha pogut conèixer LaTorre, ha esdevingut un èxit.

Fonts properes al difunt celebren que s'hagin pogut cobrir la repatriació i el preu dels bitllets del seu cunyat, que viatjarà al mateix avió per acompanyar tot el procediment. El vol va sortir aquest mateix diumenge fins aDakar, la capital senegalesa. Segons ha pogut saber aquest mitjà, la repatriació ha tingut un cost total de 4.500 euros, als que se sumen els 900 euros, aproximadament, dels vols del cunyat de Gaye.

Tenint en compte els pocs recursos del difunt, que no tenia papers, i de la seva família, això no hauria estat possible sense l'altruisme de les persones que han fet una donació. En aquest sentit, la família vol agrair a tothom que hi hagi col·laborat, i és que, celebren, han rebut ingressos de persones que no coneixen.