22 contenidors i sis vehicles afectats pel foc durant la revetlla de Sant Joan a Terrassa

També hi ha dues persones investigades per dos dels fets

Un agent de la Policia Municipal de Terrassa amb els Bombers
Un agent de la Policia Municipal de Terrassa amb els Bombers | Policia Municipal de Terrassa
Redacció
25 de juny del 2021
Actualitzat el 20 de juny del 2023 a les 11:09h
La revetlla de Sant Joan a Terrassa va acabar amb un total de 22 contenidors cremats total o parcialment, a més d'afectacions a vehicles propers, a diversos punts de la ciutat. La Policia Municipal i els Bombers van haver d'intervenir en 12 requeriments des de les 18.21 hores i fins l'endemà a les 20.58.

Aquests incendis també van causar danys a vehicles: dos a la plaça de Roc Blanc, dos més  al carrer de Morella - on l'incendi va ser de cinc contenidors -, i un més al carrer Colom, amb un foc que va afectar tres contenidors. Ja dijous, 24 de juny, un altre turisme es va veure afectat per un foc de contenidor de paper al carrer de Pamplona.

En dos casos, la Policia Local va poder identificar el causant de les accions: a la rambla Francesc Macià, van veure un individu llençant un petard dins d'una paperera, i van obrir-li diligències per un delicte lleu de danys. En el cas del contenidor de la plaça del Roc Blanc, els agents també van denunciar un home que, en veure arribar la dotació, va intentar fugir amb la seva motocicleta, i va quedar denunciat per un presumpte delicte de danys i per circular sota els efectes de les drogues.

Dels contenidors, sis van quedar totalment danyats, set parcialment i la resta no van patir danys greus.