On hi haurà fogueres de Sant Joan a Terrassa aquesta nit?

L'Ajuntament ha autoritzat sis focs a diferents punts de la ciutat

Es demana prioritzar la fusta entre els objectes per cremar.
Es demana prioritzar la fusta entre els objectes per cremar. | Josep M. Costa
LaTorre
23 de juny del 2021
Actualitzat el 20 de juny del 2023 a les 11:09h
Les fogueres són un dels emblemes de la revetlla de Sant Joan. I a Terrassa, enguany no faltaran. L'Ajuntament ha autoritzat sis focs repartits per la ciutat on s'acumularà el material per a ser cremat. Concretament, els focs s'ubicaran als carrers de Tramuntana, de Charruca, de Millars, del Compte Borrell, de la Mare de Déu de l'Esperança i de Sant Honorat.

L'Ajuntament recorda que el material es pot començar a dur als punts habilitats a les vuit del vespre, i es demana donar prioritat als objectes de fusta. A l'hora de la combustió, es demana evitar utilitzar bidons, esprais, i també evitar posar pneumàtics i plàstic al foc, ja que són contaminants.

Es demana tenir especial cura amb la vegetació seca, es prohibeix fer fogueres a menys de 50 metres de terrenys forestals i sota de cables el'ectrics, així com a menys de 15 metres d'edificis i d'elements de mobiliari urbà. A més, l'Ajuntament fa una crida a donar preferència als focs de llum, per davant dels petards, per empatia amb persones amb sensibilitat auditiva i mascotes.