Gràfic: les classes confinades en escoles de Terrassa durant el curs, en dades

El pic es va produir a l'octubre amb 95 grups aïllats, mentre que l'últim dia només n'hi havia un

L'Ajuntament de Terrassa ha compartit les dades de classes confinades durant el curs.
L'Ajuntament de Terrassa ha compartit les dades de classes confinades durant el curs. | ACN
LaTorre
23 de juny del 2021
Actualitzat a les 15:35h
El curs 2020-2021, el de la Covid-19, va començar el passat 14 de setembre amb molts dubtes, incerteses, i sobretot, pendent de l'avenç de la pandèmia. Més de nou mesos més tard, ha arribat a la seva fi, i l'Ajuntament de Terrassa ha elaborat un gràfic on es veu l'afectació, en nombre de classes confinades, que la pandèmia ha tingut a la ciutat.

Al gràfic es veu com el pic més es va produir a finals d'octubre, amb 95 grups confinats d'un total de 1.500. Al primer mes, la xifra va enfilar-se ràpidament, però des del pic i fins a les vacances de Nadal, el registre es va estabilitzar amb una mitja de trenta grups aïllats.

A finals de gener, la xifra es va tornar a disparar rondant la vuitantena, però des d'aleshores, ja no ha tornat als mateixos barems. En el darrer mes de curs, amb prou feines s'ha arribat a la desena, i l'últim dia, el 22 de juny, tan sols hi havia una classe en quarantena, a l'escola Joan XXIII. Ara queden tres mesos per al nou curs, i està per veure la situació de la pandèmia d'aleshores. Les últimes dades, però, donen peu a l'optimisme.

Desprès de compartir aquestes dades, la regidora d'Educació, Teresa Ciurana, ha agraït la tasca a la comunitat educativa per un "èxit col·lectiu de ciutat". De tot el personal dels centres, així com als alumnes, assegura que "han fet brillar un curs que semblava molt fosc". Consulta les dades de classes confinades a Terrassa aquest curs sota aquestes línies.

Classes confinades durant el curs 2020-2021 a Terrassa. Foto: Ajuntament de Terrassa