Terrassa aprova la incorporació de 14 nous treballadors municipals

L'oposició ha acusat el govern de "falta de transparència"

23 de juny del 2021
Actualitzat a les 10:15h
El ple municipal de Terrassa ha aprovat aquest dimecres la incorporació de 14 nous professionals a l'Ajuntament de Terrassa. Tal com ha detallat el primer tinent d'alcalde, Isaac Albert, entren a la plantilla tres enginyers i dos tècnics informàtics, un encarregat de protocol per a cerimònies, un nou cap de servei de programes i projectes d'Atenció Social, tres persones a contractació, i quatre més a l'àrea de patrimoni.

Segons Albert, aquestes modificacions tindran un cost total de 154.000 euros i serveixen per "enfortir" una plantilla que ja compta amb prop de 3.000 treballadors. De les cinc incorporacions de l'àrea informàtica ha explicat que s'enfoquen cap a la "transformació digital" del Consistori, i que les set últimes es fan per "consolidar llocs de treball que es cobrien temporalment". Els enginyers i tècnics, així com l'encarregat de protocol, són de nova incorporació

El PSC ha votat en contra acusant la falta de "transparència" pel que fa al cost de l'acció. Ciutadans s'ha abstingut assegurant que "hi ha coses que no s'han explicat prou bé, però celebrem l'enfortiment de l'àmbit informàtic". La proposta s'ha aprovat amb els vots a favor del govern municipal.