Així serà l'arribada de la Flama del Canigó a Terrassa

El Club Ciclista de Castellbisbal tornarà a portar el foc al Raval de Montserrat

La flama arribarà el 23 de juny com cada any a Terrassa malgrat la situació excepcional.
La flama arribarà el 23 de juny com cada any a Terrassa malgrat la situació excepcional. | Arxiu
LaTorre
22 de juny del 2021
La matinada del 22 al 23 de juny la Flama del Canigó es renova al cim d’aquesta muntanya del Pirineu català i centenars de voluntaris i equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint diverses rutes per tal d’encendre les fogueres de la nit de Sant Joan. Un any més, tot i el context excepcional, a Terrassa també arribarà la Flama del Canigó.

Aquest any però, i per primera vegada a la història, es farà la regeneració a les 12.00 hores del 23 de juny i no a la mitjanit, ja que hi ha toc de queda nocturn a la Catalunya Nord. Accediran al cim un grup reduït de persones en representació de tots els equips de foc.
 
Les restriccions, però, no impediran que la flama arribi a Terrassa. Serà el dimarts 23 de juny, a dos quarts de sis de la tarda, quan el Club Ciclista de Castellbisbal portarà la flama fins a l'atri de l'Ajuntament, al Raval de Montserrat, on es farà la rebuda institucional i es llegirà el manifest de la Flama del Canigó del 2021. Enguany, el text ha estat escrit per l’activista nord-catalana per Daniela Grau. Com ja és habitual les persones que ho desitgin podran recollir la flama i endur-se-la encesa a casa.