La Mobile Week 2021 arriba a Terrassa amb 30 activitats sobre tecnologia

La ciutat serà entre el 8 i el 10 de juliol una de les 18 seus del congrés

Presentació de la Mobile Week 2021 a Terrassa, aquest dilluns.
Presentació de la Mobile Week 2021 a Terrassa, aquest dilluns. | Ajuntament de Terrassa
22 de juny del 2021

Terrassa és enguany una de les 18 ciutats catalanes que acollirà activitats de la Mobile Week 2021. Així, 30 dels 300 actes que tindran lloc a tot Catalunya, s'ubicaran a Terrassa els dies 8, 9 i 10 de juliol. Són tallers, conferències i trobades sobre ciberseguretat i protecció a la xarxa, habilitats digitals professionals i el paper de la tecnologia en una crisi econòmica o sanitària.

El regidor d'Universitats i Innovació, Pep Forn, ha destacat que és una oportunitat de "posar Terrassa al mapa" de la tecnologia i ha convidat a la ciutadania a reflexionar sobre els temes protagonistes i a participar-ne. També ha agraït a les empreses, escoles i universitats per la seva implicació. La programació serà virtual i presencial.

Totes les activitats, que són gratuïtes, requereixen una inscripció prèvia a través d'aquest enllaç. 

Cristina Colom, directora de la Mobile Week ha assegurat que un dels objectius de la cita és afavorir la inclusió digital i combatre la bretxa digital. En aquest sentit, ha recordat la importància entre administració i sector privat.

Per la seva banda, la directora general de Societat Digital del Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat, Joana Barbany, ha remarcat la importància del territori en aquest congrés tecnològic: "Perquè Catalunya sigui un país digital, ha de mirar més enllà de Barcelona". De cara a la pròxima edició, ha confirmat la voluntat d'ampliar les seus a 25. Consulta aquí el programa completa de la Mobile Week 2021.