Guia: Tot el que has de saber les piscines municipals de Terrassa per aquest estiu

Preus especials i entrada gratuïta pels menos de 14 anys amb dos torns diaris

Redacció
24 de juny del 2021
Actualitzat el 13 de juliol a la 13:39h
Les piscines municipals de Terrassa es troben obertes des del 24 de juny i es mantindran obertes fins al 5 de setembre. Durant aquest període les zones de bany de Vallparadís, les Arenes, Sant Llorenç i la Maurina obriran per franges horàries, una de matí entre les 10.30 i les 14.30 h, i una de tarda, entre les 15.30 i les 19.30 h, amb preus especials i sense abonament de temporada.

Enguany no hi ha abonament de temporada, però si que es fan descomptes. Pels menors de 14 anys, l'entrada és gratuïta, l'entrada general té un preu de dos euros i per a escoles i casals val un euro i mig. També es pot adquirir una targeta amb 10 entrades per 15 euros. Les entrades es poden comprar a la taquilla, pagant amb targeta i efectiu, o anticipadament, tres dies abans, a partir de les 21 h, en aquesta web.

Actualment, les limitacions d'aforament marquen un 33% per a les piscines, per assegurar la distància de seguretat entre banyistes, tant fora com dins de l'aigua. De dilluns a divendres es reserva part de l'aforament a casals d'estiu i campus. Aplicades aquestes mesures, a Vallparadís hi caben 500 banyistes per torn, a Sant Llorenç i les Arenes, 100, a la Maurina, hi cabran 90 banyistes a la vegada.

Els serveis de guarda-roba i els vestidors estan tancats, i es redueix l'accés als lavabos. En aquest sentit, es reforça el servei de taquilles, i es modifiquen els recorreguts d'accés i circulació per reduir l'encreuament de persones. A banda, es senyalitzen recomanacions i normes i es proveeix als usuaris de productes de desinfecció i neteja.