15 obres consagrades i també locals a la nova temporada de Terrassa Arts Escèniques

El Teatre Principal i el Teatre Alegria acolliran els espectacles del setembre al desembre

Redacció
18 de juny del 2021

15 obres amb propostes quilòmetre 0 i també consagrades. Són els espectacles de la nova temporada del cicle Terrassa Arts Escèniques, que tindrà lloc els caps de setmana de setembre a desembre als teatres Principal i Alegria. Entre aquestes hi ha tres espectacles familiars i tres estrenes.

Segons l'organització, la nova temporada destaca per la multidisciplinarietat de les propostes, i és que entre el 10 de setembre i el 5 de desembre es podran veure a Terrassa propostes de dansa, circ, teatre de text, teatre familiar, espectacles de titelles i objectes. Consulta el programa complet al final d'aquesta pàgina.

Les entrades ja es poden comprar en aquest enllaç, mentre que la nova web, on també es podran adquirir bitllets, estarà disponible el 29 de juny. També es podran comprar a les taquilles dels teatres des d'una hora abans de la funció. En formen part grans figures del teatre català i estatal, innovadores performances i també creacions amb ADN terrassenc.

D'aquesta manera, s'hi podran veure cares conegudes com Concha Velasco, Marc Rosich, Roberto Alonso o Alberto San Juan, però també intervencions del teixit cultural terrassenc. En aquest sentit, existeixen col·laboracions amb festivals de la ciutat com el Festival de Circ de la Maurina (Tub d'Assaig), Festival Didó de Música i Titelles de Terrassa, Festival de Màgia Amit de Terrassa, el Festival Terrassa. Ciutat de la Dansa.


PROGRAMA TAE 2021 Setembre Desembre by naciodigital on Scribd