Impulsen una recollida de diners per repatriar el cos d'un veí de Terrassa mort aquest dilluns a Badalona

Mame mor Gaye, de 34 anys i origen senegalès, va morir ofegat a la platja

Mame mor Gaye, en una imatge d'arxiu.
Mame mor Gaye, en una imatge d'arxiu. | Cedida
17 de juny del 2021
Actualitzat el 26 de juny a les 16:56h
Un home moria ofegat aquest dilluns 14 de juny a la platja dels Pescadors de Badalona. El SEM i els socorristes intentaven reanimar-lo sense èxit a dos quarts d'un del migdia i passades les dues de la tarda es va aixecar el cadàver.

Tal com ha pogut saber LaTorre, la víctima és Mame mor Gaye, veí de Terrassa de 34 anys i originari de Dakar, capital del Senegal. No tenia papers i vivia en un pis al barri de Can Boada, on va arribar fa tres anys. Treballava en els anomenats top manta i els seus recursos eren mínims, expliquen a aquest mitjà fonts pròximes al desaparegut.


És per això que l'Associació Catalana de Residents Senegalesos, juntament amb altres entitats com la secció a Terrassa de l'entitat Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR), han impulsat una recollida de diners per a repatriar el cos de Gaye al Senegal.

Per a les persones interessades a donar diners, s'ha habilitat el número de telèfon 656 32 30 06 per a resoldre dubtes. Es poden fer donacions via Bizum al mateix número o bé fer una transferència al compte ES10 2100 0735 6702 0015 3717, sota el concepte "AJUDA MAME".

Des d'UCFR asseguren que tractant-se d'una persona sense permís de residència, es troben davant d'un "procés burocràtic lent". Per ara, s'espera l'arribada d'una germana seva, resident a Itàlia, ja que les autoritats, expliquen, "demanen un parent de sang" per a realitzar l'autòpsia, primer pas per a repatriar el cos de la víctima.