El casal popular La Tafanera obre una campanya de sòcies per «fer-se lloc» a Terrassa

L'entitat, que encara no té seu, s'autodenomina "feminista, anticapitalista, ecologista i antifeixista"

Redacció
17 de juny del 2021
Actualitzat a les 16:58h

La Tafanera es presentava el passat 22 de maig al Vapor Ros. És un casal que s'autodenomina "feminista, anticapitalista, ecologista i antifeixista" i neix, segons els seus impulsors, "de la necessitat de tenir un espai físic on teixir aliances i xarxes i on promoure iniciatives fetes des del moviment anticapitalista de Terrassa" de manera autoorganitzada.

Tanmateix, de moment no compten amb un espai físic on ubicar la seva seu i dur a terme activitats culturals, reunions, i altres actes, i per això han engegat una campanya de socis i sòcies que puguin fer una aportació i a la vegada, fer seguiment del projecte. Així, la nova entitat pretén "fer-se lloc a Terrassa" i "acollir a totes les persones i col.lectius que vulguin generar espais de pensament, trobada i lluita" des dels valors esmentats anteriorment.

Les persones interessades en sumar-se a la iniciativa poden posar-se en contacte amb el compte d'Instagram @latafanera.trs, el compte de Twitter @CTafanera o bé enviar un correu a [email protected].