covid-19 a les aules

L'aïllament de tres classes d'una sola escola fa pujar la incidència de la Covid-19 a les aules a Terrassa

En les últimes hores no s'ha reincorporat cap grup

per La Torre del Palau, 11 de juny de 2021 a les 10:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La xifra de classes confinades en escoles i instituts de Terrassa ha augmentat en les últimes hores de les 12 de l'últim recompte a les 15 actuals. La raó és l'entrada en quarantena de tres grups d'un sol centre, i la reincorporació, al mateix temps, de cap classe a la ciutat.

D'aquesta manera, actualment 10 centres educatius egarencs tenen grups bombolla aïllats per casos de Covid-19. Uns registres que, malgrat l'augment, constaten l'estabilització de l'afectació de la pandèmia a les escoles. A la recta final de curs, la situació segueix sota control i lluny del pic de l'octubre, en què es va arribar a 100 grups confinats.


Consulta aquí la situació detallada de cada centre educatiu.

En les últimes hores s'han confinat tres grups de l'escola municipal d'educació especial El Pi.

A secundària hi ha sis grups confinats: dos al Sant Domènec Savio, i un al Cingle, al Petit Estel-La Nova, a l'insitut Torre del Palau i el Vedruna-Vall.

A infantil i primària hi ha la mateixa xifra de classes confinades: tres d'aquestes són al Mare de Déu del Carme, i la resta són a la Roda, al Liceo Egara, i al Ramón y Cajal. 

 

Participació