Mapa: La zona per a vianants de Terrassa duplicarà la seva superfície al juliol

Es restringirà el pas de vehicles als entorns del Vapor Gran, el Passeig del Comte d'Ègara, el Vapor Ventalló i la Seu d’Ègara

Redacció
12 de juny del 2021
Actualitzat el 23 de juny a la 13:18h
Els entorns del Vapor Gran, el Passeig del Comte d'Ègara, el Vapor Ventalló i la Seu d'Ègara entraran a formar part de la gran illa de vianants al Centre de Terrassa al juliol. Amb aquestes incorporacions, la superzona de vianants passarà a duplicar la seva superfície, i s'estendrà i abraçarà una gran part del districte 1 de la ciutat.

L'acció contempla la restricció del trànsit entre el centre històric i el Vapor Gran, al passeig del Comte d'Ègara entre els carrers de Garcia Humet i del Passeig i al carrer de la Creu Gran des de la plaça de la Creu Gran. També es vianalitzaran, fora d'aquest àmbit, el carrer de Sant Marià (entre els carrers de Topete i de Baldrich), i el de Sant Cristòfol (entre els carrers de Garcia Humet i de Sant Antoni). A banda, al mateix passeig es preveu que el vial entre el carrer de la Font Vella i la plaça del Doctor Robert canviï de sentit i que el carrer de la Creu Gran, entre els de Sant Antoni i el de Mas Adei, passi a ser de doble sentit. 

Per a informar la ciutadania, es muntarà una carpa a la plaça del Doctor Robert, del 25 de juny al 9 de juliol de 9 a 14 h i de 15 a 19 h. També s'oferirà informació als conductors els dies 28 i de 30 juny i l'1 de juñiol. Es repartiran fulls de mà sobre l'actuació. Les pantalles informatives, la web municipal i les xarxes socials també informaran en la mateixa direcció.
 

Detall de la superfície que abarcarà l'àrea de vianants a partir del juliol. Foto: Ajuntament de Terrassa

Foto: Ajuntament de Terrassa