El vídeo d'un testimoni, clau per detenir un conductor begut fugit d'un accident a Terrassa

Després del xoc, l'infractor havia donat cops amb un objecte metàl·lic a l'altre vehicle implicat

Redacció
08 de juny del 2021
Actualitzat a les 17:14h
La trucada d'un particular va informar, aquest dilluns a un quart de cinc de la tarda, que s'havia produït una col·lisió al carrer de Sant Cosme de Terrassa, a l'altura del carrer de la Mare de Déu de les Néus. Un dels cotxes, deia el testimoni, havia fugit.

Una dotació de la Policia Municipal va desplaçar-se al lloc, on, gràcies al vídeo gravat per un dels implicats, els agents van saber que el conductor del vehicle que s’havia fugat havia donat abans diversos cops intencionats amb un objecte metàl·lic al capó de l’altre cotxe, provocant-li danys.



El cotxe de l'infractor va ser interceptat al carrer del Sindicat, a l'altura del carrer de Menéndez Pelayo, a Can Palet. Allà, els agents van constatar que no tenia ITV ni assegurança. Després de donar un resultat de 0,33 mg/l a la prova d'alcoholèmia, l'home es va negar sis cops a realitzar-se la prova evidencial.



Per aquests motius, els agents el van detenir per dos presumptes delictes contra la seguretat del trànsit: negar-se a realitzar les proves i conduir sota els efectes de l’alcohol i per danys dolosos.