Terrassa prorroga l'exposició «Després de la mort» per l'èxit que ha tingut

Es podrà visitar fins al 24 de desembre

Redacció
08 de juny del 2021
Actualitzat a les 14:00h
Malgrat les restriccions, més de 4.600 persones han visitat l'exposició temporal "Després de la mort", ubicada al Castell Cartoixa de Vallparadís de Terrassa. Per aquest motiu, el Museu de Terrassa ha decidit ampliar la seva obertura fins al pròxim 24 de desembre. Va obrir el passat 28 d'octubre i preveia finalitzar aquest 27 de juny.

Es tracta d'un espai on es poden visualitzar les tradicions i els costums funeraris, amb recreacions de sepultures i esquelets originals. A més, l'exposició comptarà amb un espai didàctic on les famílies trobaran diferents propostes per parlar sobre la mort. L'ambient recreat està inspirat en el d'un cementiri, amb la instal·lació de tres làpides funeràries.

S'hi explica el significat de la mort per a diverses cultures històriques, com la prehistòria, els ibers, i el romans. També el cristianisme. Seguidament, es segueix un ordre cronològic i es van tractant fets històrics relacionats amb la mort. L'exposició acaba amb quatre peces artístiques que tracten la mort. També hi ha un espai didàctic. Consulta'n aquí tots els detalls.

Per complementar les activitats organitzades al voltant de l'exposició, en els mesos vinents, el Museu de Terrassa presentarà un cicle de xerrades vinculades a la mostra i que aniran a càrrec de diferents especialistes en la matèria.