La Casa Alegre de Sagrera amplia horaris i el Castell Cartoixa de Vallparadís tampoc tancarà a l'estiu

Són dues de les joies del patrimoni històric de Terrassa

La Casa Alegre de Sagrera obrirà 31 hores setmanals.
La Casa Alegre de Sagrera obrirà 31 hores setmanals. | Ajuntament de Terrassa
Redacció
13 de juny del 2021
Dues de les joies del patrimoni històric i cultural de Terrassa no tancaran durant els mesos de juliol i agost. Es tracta del Castell Cartoixa de Vallparadís i la Casa Alegre de Sagrera, dues seccions del Museu de Terrassa que se sumen a la Seu d'Ègara i mantindran l'oferta turística a l'estiu.

La Casa Alegre i els seus jardins amplien els seus horaris i es podran visitar de dimecres a dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 20 h i els diumenges d'11 a 14 h. Així, es passarà de les 19 hores setmanals a les 31. Aquests horaris es mantindran fins a l'1 de novembre. L'objectiu és que els veïns de la ciutat puguin gaudir de més hores d'aquest espai situat al Centre. En el cas del Castell Cartoixa, obrirà de dimecres a dissabte de 10 a 13.30 h i de 16 a 19 h, i els diumenges d'11 a 14 h.

Segons la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, aquesta actuació té l'objectiu d'"obrir, ampliar, reforçar i millorar l'oferta cultural de la ciutat fent-la més fàcil i accessible per a tothom", tenint en compte que Terrassa "disposa d'uns atractius culturals i turístics de primer nivell".