Una escola de Terrassa acumula quatre dels nou grups confinats per Covid-19 a la ciutat

La incidència és mínima després de la reincorporació de 10 grups

Redacció
08 de juny del 2021
La incidència de la Covid-19 a les escoles i instituts de Terrassa fa presagiar un final de curs sota control. Les últimes tres setmanes, la xifra de classes confinades per positius s'ha estabilitzat per sota de 10, amb un sol pic d'una quinzena.

Així, actualment només hi ha nou grups aïllats, després de la reincorporació de 10 més en les últimes hores. El registre actual i la tendència es mostren allunyats del pic del primer trimestre (un centenar, al novembre), i també del 2021, amb una mitjana d'entre 40 i 50 classes aïllades diàriament.

A l'últim recompte hi destaca la poca diversitat d'escoles, amb només cinc centres educatius a la llista, una de les xifres més baixes de tot el curs. D'aquests, només dos tenen més d'una aula en quarantena, amb el Mare de Déu del Carme, al carrer dels Voluntaris (Poble Nou), al capdavant amb quatre. La segueix l'institut les Aimerigues, al Roc Blanc, amb dues.

A secundària hi ha quatre grups confinats: d'aquests dos són a les Aimerigues, i un al Montserrat Roig i al Vedruna-Vall. A infantil i primària hi ha cinc grups en quarantena: d'aquests, quatre són a l'escola Mare de Déu del Carme i un altre a l'escola la Roda.

Consulta en aquest enllaç la situació epidemiològica de tots els centres.

En les últimes hores s'han reincorporat 10 grups. D'aquests, set són de secundària (tres a l'IES Terrassa, dos al Vedruna-Vall, i un al Cingle i al Nicolau Copèrnic), i tres són a infantil i primària (dos al Mare de Déu del Carme i un al Liceo Egara.