successos

63 denúncies per beure alcohol al carrer durant el cap de setmana a Terrassa

Es van aturar diversos botellots, tres dels quals amb més de 10 participants

per La torre del Palau, 7 de juny de 2021 a les 15:00 |
La Policia Municipal de Terrassa ha interposat aquest cap de setmana un total de 63 denúncies a persones que bevien alcohol al carrer. Per aquest motiu, la nit del divendres es va denunciar a quatre persones al parc de Vallparadís, a les proximitats del carrer de la Riba. També a un home que bevia a la plaça del Progrés a les 0.15 h, i a un altre que ho feia a la 1.20 h a la plaça Vella. A les 0.20 h es va dispersar un botellot de 10 persones reunides als voltants de la Torre de Mossèn Homs, que van quedar denunciades.

Ben entrada la matinada es van denunciar dues persones que bevien alcohol a l'avinguda de les Nacions (3.12 h), un grup de cinc que bevia al carrer del Camí Fondo (4.11 h), i cinc més a les 5.10 h pel mateix motiu al carrer de Sicília, a l'altura del carrer de Maria Auxiliadora.


La nit de diumenge es van imposar les 35 denúncies restants: 18 van ser, a les 23.57 h, per un grup que bevia al parc de Vallparadís, a l'altura del carrer de la Rectoria. 10 més van ser per un grup que consumia alcohol a la zona de Can Candi a les 0.06 h, i quatre més a un grup que ho feia al carrer dels Rajolers cap a les 0.50 h. L'última va ser, a la 1.20 h, per un grup de tres persones que ho feia al parc dels Catalans.
 

 

Participació