Vicky Losada deixa el Barça després de guanyar el triplet: «Ha arribat el moment»

La capitana terrassenca acusa la "falta de confiança" de l'entrenador com a motiu principal

Vicky Losada és la capitana del millor Barça femení fins avui.
Vicky Losada és la capitana del millor Barça femení fins avui. | EP
Redacció
03 de juny del 2021
La capitana terrassenca del Barça femení, Vicky Losada, abandona el club després d'una temporada històrica en què l'equip ha guanyat Lliga, Copa i Champions. Losada, però, ha tingut un paper secundari i reconeix que ha estat un any "molt dolent" tot i l'èxit en forma de trofeus.

Així ho ha confirmat ella mateixa en una entrevista a Europa Press, en què assegura que "ha arribat el moment". El motiu principal, diu, és la necessitat de "sentir-se important", I és que el tècnic Lluís Cortés, que ha estat renovat, creu que no li ha donat suficient confiança. Per això, declara: "Tinc el cor blaugrana per sempre, però penso en mi".

De candidats no n'hi falten: ha rebut ofertes d'Anglaterra, França i també l'estat espanyol. Per això, la de Can Parellada, amb 30 anys, assegura que es veu "en el seu millor moment". Per això, vol posar rumb a un "equip gran i seguir competint" per aconseguir una plaça entre els seleccionats pel campionat d'Europa de seleccions, previst pel 2022.

Losada ha jugat al Barça des del 2006, on va arribar als 15 anys. Entremig, ha jugat una temporada a l'Espanyol (2007-2008), un curt període al Western New York (2014) i una temporada a l'Arsenal anglès (2015-2016). Ara, el seu futur és incert, però els rumors la situen a l'òrbita del Manchester City.