Un matrimoni de Terrassa denuncia que els han trencat els vidres del cotxe tres cops en poc temps

La zona nord de Ca n'Aurell, asseguren, "no és una zona tranquil·la" com pensaven

Estat en què s'han trobat el vehicle aquest dijous al matí.
Estat en què s'han trobat el vehicle aquest dijous al matí. | Cedida
04 de juny del 2021
Actualitzat a les 10:07h
Un jove matrimoni valencià que es van instal·lar a la plaça del Tint de Terrassa fa poc més d'un any per feina i estudis ha fet un crit d'alerta davant la situació que els ha tocat viure. En declaracions a LaTorre, afirmen que ja és el tercer cop en aquest període que els rebenten els vidres del cotxe, que aparquen pels carrers de l'entorn, per a robar-los.

Abans de la pandèmia, la Susana, una de les afectades, explica a aquest mitjà que ja els hi va passar exactament el mateix. Aleshores van avisar la Policia Municipal, que els va prometre que "augmentarien la vigilància a la zona". A hores d'ara, afegeix, "no he vist passar cap cotxe patrullant".

La seva opinió sobre la zona nord de Ca n'Aurell, la qual consideraven "tranquil·la", ha canviat. Asseguren que a la nit "la plaça està plena de gent, "també durant el confinament i el toc de queda". També denuncien diversos episodis de baralles i d'inseguretat. Al cotxe s'ho han trobat tot regirat, però sortosament no hi tenien res de valor.
 

La Susana i el seu marit s'han trobat el cotxe regirat. Foto: Cedida


Arran d'aquests fets, ja havien buscat pàrquing anteriorment, però els preus "són molt alts". La cerca la van començar abans de la pandèmia, però al primer confinament es van quedar sense feina, i diu, no van poder seguir buscant. Ara, tornaran a buscar un aparcament interior "com a bojos" per evitar que es repeteixi.

Tenint en compte que en les dues primeres ocasions denunciar els fets "no va servir de res", aquest cop no han emès denúncia. Per això, negociaran amb l'assegurança la reparació. A més, lamenten que el carrer "és ple de veïns i ningú ha avisat la policia" fins que s'ho han trobat ells mateixos.