Estiu 2021

Els preus de les piscines municipals de Terrassa per aquest estiu

Hi ha preus especials mentre que els menors de 14 anys no pagaran

per La torre del Palau, 22 de juny de 2021 a les 11:30 |
La piscina de Vallparadís tindrà una capacitat de 500 persones per torn. | Aj. Terrassa
Les piscines municipals de Terrassa obriran el 24 de juny i mantindran l'activitat fins el 5 de setembre. Durant aquest període les zones de bany de Vallparadís, les Arenes, Sant Llorenç i la Maurina obriran per franges horàries, una de matí entre les 10.30 i les 14.30 h, i una de tarda, entre les 15.30 i les 19.30 h, amb preus especials i sense abonament de temporada.

Enguany no hi haurà abonament de temporada, però si que es fan descomptes. Pels menors de 14 anys, l'entrada serà gratuïta, l'entrada general valdrà dos euros i per a escoles i casals valdrà un euro i mig. També es pot adquirir una targeta amb 10 entrades per 15 euros. Les entrades ja es poden comprar a través d'aquesta web tres dies abans o a taquilla, on es pot pagar amb efectiu i amb targeta.


Actualment, les limitacions d'aforament marquen un 33% per a les piscines, per assegurar la distància de seguretat entre banyistes, tant fora com dins de l'aigua. De dilluns a divendres es reservarà part de l'aforament a casals d'estiu i campus. Aplicades aquestes mesures, a Vallparadís hi podrà haver 500 banyistes per torn, a Sant Llorenç i les Arenes, 100, a la Maurina, hi cabran 90 banyistes a la vegada.

Els serveis de guarda-roba i els vestidors estaran tancats, i es reduirà l'accés als lavabos. En aquest sentit, es reforçarà el servei de taquilles, i es modificaran els recorreguts d'accés i circulació per reduir el creuament de persones. Se senyalitzaran recomanacions i normes i es proveirà als usuaris de productes de desinfecció i neteja.


Segons el regidor d'Esports, Miguel Ángel Moreno, "La temporada de bany tornarà a ser diferent, i en la situació actual, es proposaran aprovar les tarifes ajustades perquè el preu no puguin ser un impediment". D'aquesta manera, els menors de 14 anys tindran l'entrada gratuïta, els casals i associacions pagaran 1,5 euros per infant, i la resta podran adquirir 10 entrades per un preu de 15 euros. 

 

 

Participació