Ciutadans demana al govern municipal que instal·li una pantalla gegant per seguir la selecció espanyola a l'Eurocopa

El combinat dirigit per Luis Enrique debuta contra Suècia el 14 de juny

Redacció
01 de juny del 2021
Actualitzat a la 13:58h
Una pantalla gegant als carrers de Terrassa per seguir la selecció espanyola a l'Eurocopa que comença a mitjans de juny. És la demanda que fa el grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Terrassa. El juny del 2018, es va instal·lar una pantalla al camp de futbol Joan XXIII per seguir els vuitens de final, on la selecció va caure eliminada.

El portaveu de la formació taronja, Javi González, apunta que aquesta mesura és una "mostra de suport a l'esport", i encara més tenint en compte que el futbol "és el més popular i amb major nombre de practicants federats a l'estat espanyol, Catalunya i Terrassa”. González també recorda que al combinat de Luís Enrique s'hi troba un egarenc, Dani Olmo.

A més, Ciutadans apunta que aquest tipus d'esdeveniments "han tingut un acolliment magnífic" en altres ocasions i per assegurar el compliment de les mesures contra la Covid-19, consideren que l'Ajuntament n'hauria de ser l'organitzador. Així, consideren important una bona ventilació, el distanciament social o el control d'aforament, entre d'altres.

La selecció espanyola jugarà els dies 14, 19, i 23 de juny la fase de grups contra Suècia, Polònia i Eslovàquia. Els vuitens de final es jugaran el 28 i el 29 de juny, els quarts els dies 2 i 3 de juliol, les semifinals els dies 6 i 7, i la final serà l'11 de juliol.