cultura

L'Ateneu Terrassenc celebra els 25 anys de la refundació amb una programació especial

Divendres 11 de juny se celebrarà l'acte commemoratiu a l'Hotel Don Cándido

per La torre del Palau, 28 de maig de 2021 a les 20:00 |
L'Ateneu Terrassenc renaixia el maig del 1996 després de mesos de preparació. El grup, sense partidismes, volia treballar per un món més just a través de conferències, exposicions, tallers, taules rodones i edicions. Ara, ja consolidat com a ferm promotor de la cultura a la ciutat, celebra els seus 25 anys amb una programació especial d'activitats entre els diumenges 6 i 12 de juny.

Diumenge 6, a les sis de la tarda, se celebrarà el concert "Música Il·lustrada en el Segle de les Llums", a càrrec del grup Camerata Egara, a l'Auditori Municipal. L'endemà dilluns, a les sis de la tarda, s'inaugurarà l'exposició "L'Ateneu, 25 anys en imatges" que es podrà visitar a la seu de l'Ateneu Terrassenc fins al 14 de juny.


El dimarts 8 de juny, a les set de la tarda a l'Ateneu, es presentarà la Filmoteca de l'Ateneu en l'acte de recepció del fons cinematogràfic cedit per Antoni Verdaguer. A més, es projectarà el documental "Feliu Formosa, la paraula i el gest". El dijous 10 de juny se celebrarà la conferència "Els orígens de l'Ateneu Terrassenc en el marc del moviment associatiu del Segle XIX", a càrrec de Josep Puy, president d'honor de l'entitat.

Consulta més detalls de la programació en aquest enllaç.


Divendres 11 de juny, a partir de les sis de la tarda, serà el torn de l'acte central de commemoració del 25è aniversari, a l'Hotel Don Cándido. Allà es lliurarà les distincions de Sòcia d'Honor a Assumpta Roset i d'Ateneista d'Honor a Joan Casals. Per últim, al Passatge de Tete Montoliu, dissabte 12 de juny a les 12 del migdia es farà l'ofrena floral en record a Marinel·lo Bosch, president i fundador de l'Ateneu Terrassenc.

 

Participació