Persecució de matinada per aturar un conductor begut i sense carnet que circulava fent ziga-zagues a Terrassa

Ha estat denunciat per un delicte contra la seguretat del trànsit, per conducció temerària i per desobediència a l'autoritat

Redacció
28 de maig del 2021
Una dotació de la Policia Municipal ha observat, a la 0.50 h d'aquest divendres, com un vehicle que circulava per la carretera d'Olesa feia ziga-zagues i circulava a una velocitat molt baixa, saltant-se diverses senyalitzacions.

Quan accedia a la C-58, els agents han seguit el vehicle i malgrat les indicacions amb llums, megafonia i sirena perquè s'aturés, l'infractor ha fet cas omís. Per aquest motiu, un dels vehicles policials que estava participant en la persecució s'ha situat davant i fent-li reduir la velocitat, l'ha aconseguit aturar a l'altura del camí Romeu de Montserrat.

Un cop identificat el conductor, han constatat que tenia el carnet suspès fins el 2022, i a la prova d'alcoholèmia ha donat un resultat positiu de 1,02 mg/l. Ha estat detingut i portat a dependències policials, on ha donat un resultat de 1,17 mg/l. L'home ha estat denunciat per un delicte contra la seguretat del trànsit, per conducció temerària i per desobediència a l'autoritat.