Unanimitat al ple perquè els propietaris íncívics d'animals de companyia facin serveis comunitaris al CAAD

Tots els grups se sumen a la proposta de Junts per Terrassa

Redacció
28 de maig del 2021
El ple municipal de Terrassa ha aprovat per unanimitat, aquest divendres 30 de maig, una proposta de Junts per Terrassa que demanava castigar les actituds incíviques dels amos de mascotes i l'abandonament dels animals de companyia amb hores de serveis comunitaris al Centre d'Atenció d'Animals Domèstics (CAAD).

La formació proposava que algunes infraccions es sancionin amb hores de serveis comunitaris al CAAD, on els incívics farien tasques de neteja i manteniment. Algunes de les infraccions castigades podrien ser no tenir l'animal registrat, no recollir-ne els excrements o dur-lo deslligat on no és permès.

Tots els grups que han donat llum verda a la proposta subscriuren les paraules Junts i sostenen que la millor eina per eliminar l'incivisme, malgrat que l'Ajuntament el pot castigar econòmicament, és "la conscienciació i educació dels propietaris infractors". Les hores de serveis comunitaris aniran acompanyades d'un curs de formació i sensibilització. Per ara es desconeix quan s'efectuaran els canvis a les ordenances municipals per fer efectiva la mesura.