El Festival de Jazz Terrassa presenta una exposició per commemorar els seus 40 anys

L'exposició s'inaugura aquest dissabte 29 de maig i es podrà veure fins al 12 de juny

Obra de Carme Aliaga
Obra de Carme Aliaga | Cedida
Redacció
28 de maig del 2021
En commemoració dels 40 anys del Festival Jazz Terrassa, l'entitat promotora Jazz Terrassa inaugura aquest dissabte 29 de maig a les 19 h una exposició a l'Espai G d'art que es podrà visitar fins al 12 de juny. 

L'exposició inclourà les obres originals d'alguns dels autors dels 40 cartells d'artistes de la galeria sobre el tema del jazz, com Jordi Cañameras, Magdalena Jiménez, Leonardo Flores o Carme Aliaga, entre altres. Durant la inauguració, els músics Leo Tejedor, a la guitarra i Pep Coca, al contrabaix, oferiran música jazz en directe al pati de la galeria.  

Enguany, la 40a edició del Festival de Jazz de Terrassa acull una vintena de concerts amb artistes locals i internacionals a la Nova Jazz Cava, amb un aforament de 100 espectadors, al Teatre Principal, on n'hi caben 300, i a Matadepera, Viladecans i Vacarisses. Hi haurà horaris de matí i de vespre, amb concerts entre les 19 h i les 21 h, però també a les 11 i les 12 h els caps de setmana. Les entrades estan a la venda en aquest enllaç