El Consorci Sanitari de Terrassa canvia el règim de visites per la millora de la situació epidemiològica

Cada pacient pot rebre la visita d'una sola persona i per franges horàries en funció del llit que ocupi

Redacció
26 de maig del 2021
Actualitzat a les 12:00h
Coincidint amb la millora dels indicadors epidemiològics, el Consorci Sanitari de Terrassa (CST) ha flexibilitzat les normes relacionades amb les visites als pacients, tant a l'Hospital de Terrassa com a l'Hospital Sant Llàtzer. Les noves mesures entren es troben en funcionament des d'aquest dimecres 26 de maig.

Així doncs, a l'Hospital de Terrassa, les plantes lliures de Covid-19 es podran visitar cada dia. El llit A podrà rebre visites de 12.30 a 14 h, i el llit B, de 15 a 16 h. Només hi podrà anar un visitant al dia. A les plantes amb Covid-19, una persona podrà visitar els pacients els dimecres i els dissabtes entre les 12.30 i les 13.30 h.

A les UCI, els pacients sense Covid-19 podran rebre visites cada dia, de 12.30 a 14.30 h. Els pacients positius podran rebre visites els dimecres i els dissabtes de 12.30 a 13.30 h, coincidint amb la informació mèdica. Només hi podrà anar una persona per torn.

A l'Hospital de Sant Llàtzer es permeten visites cada dia per part d'un visitant, però en franges establertes. Així, els pacients ingressats als llits A i C poden rebre visites els dilluns, dimarts, dijous i dissabte de 12 a 14 h, i els dimecres, divendres i diumenges de 17.30 a 19.30 h. En el cas dels pacients del llit B, poden rebre visites els dilluns, dimarts, dijous i dissabtes de 17.30 a 19.30 h i els dimecres, divendres i diumenges de 12 a 14 h.

Altres mesures

A banda de les restriccions horàries, el centre imposa mesures com el control d'accés, la prohibició pels visitants de sortir de l'habitació, la neteja de mans i l'ús obligatori de mascareta quirúrgica.

Com a excepcions, el CST permet que les embarassades estiguin acompanyades per un adult a la Sala de Parts, i al Servei de Cures Pal·liatives es personalitzarà el servei en funció del que dictamini l'equip assistencial.