Cinc classes confinades en cinc escoles de Terrassa: l'afectació de la Covid-19 a les aules cau a mínims

Són xifres comparables al tercer dia de curs i de la tornada de Nadal

Redacció
26 de maig del 2021
La xifra de classes confinades en escoles i instituts ha caigut fins a gairebé mínims de tot el curs. Actualment hi ha tan sols cinc grups aïllats, registre comparable al tercer dia de curs o als primers dies tornant de l'aturada de Nadal. 

Aquest registre arriba després de la reincorporació a l'activitat presencial de fins a 17 grups en les últimes hores, i en un context de tendència a la baixa. De fet, durant les últimes setmanes la xifra d'aules en quarantena se solia situar entre les 20 i les 30, lluny de la mitjana d'entre 50 i 70 que hi havia al primer trimestre. El pic, de fet, va ser d'un centenar de classes confinades al novembre.

Així, a secundària hi ha quatre grups confinats: un a l'IES Can Roca, a l'Escola Pia, a l'IES Terrassa i al Vedruna-Vall. A infantil i primària hi ha només un grup aïllat, al Ramon y Cajal.

A secundària s'han reincorporat set grups: dos a les Aimerigues, dos a l'IES Terrassa, i un a l'Escola Pia, al Nicolau Copèrnic i a l'IES Torre del Palau.

A infantil i primària s'han reincorporat 10 classes: tres de l'Abat Marcet, dos del Pau Vila i el Sagrat Cor, i un de l'Enxaneta, l'Isaac Peral i el Roc Alabern.