L'emotiu escrit de Minyons a Carles Aranda, membre de la colla mort a l'Argentina per Covid-19

Més conegut com a "Litus", va entrar als malves el 1990 i en va ser cap de colla el 1997 i el 2000

Carles Aranda,
Carles Aranda, | Twitter - @Minyons
Redacció
25 de maig del 2021
Actualitzat el 27 de maig a les 11:16h
Carles Aranda, "Litus", membre dels Minyons de Terrassa, moria aquest cap de setmana a l'Argentina a causa de la Covid-19. Cap de colla els anys 1997 i 2000, havia entrat a formar part de la colla malva el 1990, amb 20 anys. També va formar part de la comissió tècnica. El 2014 es va mudar a l'Argentina, però seguia de prop l'actualitat castellera.

Després de la seva desaparició, els Minyons han publicat a la seva pàgina web un emotiu escrit on repassen la trajectòria d'Aranda a la colla, en citen diverses anècdotes, i sobretot, en destaquen la seva "vàlua humana" i la seva "capacitat de crear empatia amb tothom". L'autor del text és Tomàs Pont, membre de la colla. Per a llegir el text, clica aquest enllaç.

El passat cap de setmana, les xarxes socials es van omplir de missatges de condol i de record per en Litus, molt conegut dins del teixit casteller català. Així, membres de la colla, veïns de Terrassa i personalitats van recordar la figura d'un membre històric dels Minyons. La majoria en destacaven que era "una gran persona i un gran minyó". La cerimònia de comiat va tenir lloc aquest dimecres, 26 de maig.