Urbanisme

«La primavera ja ha arribat»: la ironia d'un veí de Terrassa per criticar les dimensions de les males herbes

Un usuari de Twitter comparteix fotos on es veu la mida considerable de les plantes

L'usuari assegura que el Segle XX és un barri "abandonat" | Twitter - @josepduran1
per La Torre del Palau, 21 de maig de 2021 a les 13:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Amb l'arribada de la primavera, les males herbes floreixen i és comú veure com sorgeixen de les voreres, als peus dels arbres o en parets. Davant d'aquesta situació, un usuari ha denunciat que el Segle XX "esclata de verd" per demanar a l'Ajuntament que deixi de tallar les plantes i en canvi, les erradiqui completament.

Acompanyades d'aquesta ironia, l'usuari @josepduran1 adjunta quatre fotografies on es veu la magnitud de les plantes, que en alguns casos tenen una mida considerable. Per això, critica que es tracta d'un barri "abandonat" tot coincidint amb què "la primavera ja ha arribat a Terrassa".

La resposta de l'alcalde

Davant d'aquesta queixa, la resposta de l'alcalde no es va fer esperar. Jordi Ballart va assegurar que l'Ajuntament "executarà un programa progressiu de neteja d’herbes" a través d'un nou contracte amb què es doblarà la neteja a la ciutat. Tot i això, remarca que les herbes "són beneficioses per la vida animal", i la seva presència, malgrat que reconeix que cal actuar en alguns trams, "no s'ha d'associar amb deixadesa".

 

Participació