La pandèmia, controlada a les escoles i instituts de Terrassa

Consulta on es troben els 23 grups confinats actualment als centres educatius egarencs

Redacció
21 de maig del 2021
Actualitzat a les 10:01h
La xifra de classes confinades a Terrassa continua estancada. Actualment en són 24, una més que les que hi havia als tres recomptes anteriors. Aquest petit augment coincideix amb el fet que no s'ha reincorporat cap grup en les últimes hores. Els grups en quarantena es divideixen en 15 escoles i instituts, un més que a l'anterior recompte.

Es tracta d'un registre emmarcat en un període de recessió progressiva des de finals d'abril: durant aquest període les classes confinades s'han mantingut per sota de la trentena, i fins i tot, a principis de maig es va tocar fons amb 13 grups confinats. El pic de tot el curs es va registrar al novembre, amb un centenar. Des de la tornada de Nadal difícilment s'ha superat la cinquantena.

A un mes de finalitzar el curs, es pot dir que la pandèmia es troba controlada als centres educatius egarencs, no només per la xifra baixa de classes confinades, sinó perquè cap centre educatiu acumula més de quatre grups confinats, i la majoria que en té, en té un o dos.

Consulta en aquest enllaç la situació a tots els centres educatius de la ciutat.

A secundària hi ha 10 grups confinats: dos a les Aimerigues i a l'IES Terrassa, i un a l'IES Can Roca, a l'Escola Pia, al Nicolau Copèrnic, al Sagrat Cor, a l'institut Torre del Palau i al Vedruna-Vall.

A infantil i primària hi ha 14 grups aïllats: quatre a l'Abat Marcet, tres al Sagrat Cor, dos al Vapor i al Pau Vila, i un a l'Enxaneta, a l'Isaac Peral, i al Roc Alabern.