Estiu+

Tot el que has de saber sobre els 32 casals d'estiu del 2021 a Terrassa

Tots ofereixen horari de matí, i alguns també de tarda

per La torre del Palau, 21 de maig de 2021 a les 12:00 |
Un dels indispensables dels mesos estivals són els casals d'estiu. Enguany, a Terrassa n'hi haurà 32, repartits pels set districtes de la ciutat, i amb una oferta d'unes 2.400 places. L'organitzen 15 entitats de lleure i AFAs amb les emocions com a tema central. Per això, la temporada porta el títol genèric d'"Emociona't".

Els casals començaran entre el 28 de juny i el 30 d'agost, i acabaran entre el 16 de juliol i el 10 de setembre. La seva durada serà variable, entre les dues i les cinc setmanes. Tots començaran a les nou del matí i fins al migdia, però també n'hi ha que oferiran torn de tarda. 29 dels 32 casals, a més, ofereixen servei de menjador.


L'oferta està destinada a nens i joves entre els tres i els 17 anys, tot i que en alguns casos només s'ofereix a alumnes de fins a sisè de primària. En el cas dels quatre casals per a persones amb diversitat funcional, s'ofereix cobertura entre els tres i els 21 anys. Per a reservar plaça en un dels casal, consulta aquí les dades de contacte de totes les entitats que hi participen. Algunes escoles bressol també ofereixen casal del 6 al 30 de juliol.

En aquests últims, que tindran unes 300 places, hi treballaran monitors especialistes. A banda, per garantir l'accés als casals d'estiu, l'Ajuntament atorga un sistema d'ajuts econòmics amb una convocatòria que ja es va tramitar al mes d'abril, les famílies poden cobrir la totalitat o una part del cost del servei de menjador.


Per a més informació dels 32 casals "Emociona't" d'aquest estiu a Terrassa, clica aquest enllaç.

A més dels casals d'estiu, s'han organitzat 34 tallers de dues hores de durada relacionats amb les arts escèniques i plàstiques, l'expressó escrita i corporal, amb el tema comú de les emocions. Es faran en grups de 10 persones, i n'hi hauran per a diferents franges d'edat. Consulta en aquest document els tallers.

 


 

 

Participació