Critiquen que es permeti a Vox muntar una carpa a Ca n'Anglada tot i que el ple va acordar vetar l'ús de l'espai públic a partits amb discursos d'odi

L'entitat Unitat Contra Feixisme I Racisme recorden a l'Ajuntament que el feixisme "es venç al carrer i a les institucions"

Redacció
20 de maig del 2021
Actualitzat el 21 de maig a les 9:34h
La carpa informativa que aquest dissabte al matí organitzarà Vox a la plaça de Ca n'Anglada de Terrassa ja aixeca polseguera. Després que es convoqués una protesta al mateix lloc i hora, ara UCFR (Unitat Contra el Feixisme i el Racisme) critica que es permeti l'activitat tot i que el ple va prohibir utilitzar la via pública a formacions amb discursos d'odi.

A través de xarxes socials, l'entitat recorda que l'Ajuntament va acordar, al ple de gener de 2019, "denegar l'ús de la via pública a formacions polítiques que incitin a la discriminació racial, ètica, cultural de gènere o política". 

En aquest sentit, pregunten al govern municipal per quin motiu, malgrat que s'acordés aquesta proposta, "permeten que Vox escampi odi a Ca n'Anglada". Per això insten el consistori a aplicar l'acord amb "unitat antifeixista i valentia" perquè "es passi de la retòrica a la pràctica" tot afegint que el feixisme "es venç al carrer i a les institucions".