1 de 10
Temporada de bany

Tot el que has de saber sobre la temporada de bany a les piscines municipals de Terrassa

Hi haurà preus reduïts, dos torns diaris i no es podran utilitzar els vestidors

La piscina de Vallparadís tindrà una capacitat de 500 persones per torn. | Arxiu
per La Torre del Palau, 22 de maig de 2021 a les 13:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les piscines municipals de Terrassa obriran el 24 de juny i mantindran l'activitat fins el 5 de setembre. Durant aquest període les zones de bany de Vallparadís, les Arenes, Sant Llorenç i la Maurina obriran per franges horàries, una de matí entre les 10.30 i les 14.30 h, i una de tarda, entre les 15.30 i les 19.30 h, amb preus especials i sense abonament de temporada.

Actualment, les limitacions d'aforament marquen un 33% per a les piscines, per assegurar la distància de seguretat entre banyistes, tant fora com dins de l'aigua. De dilluns a divendres es reservarà part de l'aforament a casals d'estiu i campus. Aplicades aquestes mesures, a Vallparadís hi podrà haver 500 banyistes per torn, a Sant Llorenç i les Arenes, 100, a la Maurina, hi cabran 90 banyistes a la vegada.


Els serveis de guarda-roba i els vestidors estaran tancats, i es reduirà l'accés als lavabos. En aquest sentit, es reforçarà el servei de taquilles, i es modificaran els recorreguts d'accés i circulació per reduir el creuament de persones. Se senyalitzaran recomanacions i normes i es proveirà als usuaris de productes de desinfecció i neteja.

Segons el regidor d'Esports, Miguel Ángel Moreno, "La temporada de bany tornarà a ser diferent, i en la situació actual, es proposaran aprovar les tarifes ajustades perquè el preu no puguin ser un impediment". D'aquesta manera, els menors de 14 anys tindran l'entrada gratuïta, els casals i associacions pagaran 1,5 euros per infant, i la resta podran adquirir 10 entrades per un preu de 15 euros. 


 

 

Participació