Set escoles de Terrassa tenen més d'una classe confinada per Covid-19

L'Abat Marcet i el Sagrat Cor, amb quatre i tres, són els que més en tenen | Hi ha cinc centres amb només un grup en quarantena

Redacció
19 de maig del 2021
Actualitzat el 20 de maig a les 9:30h
La xifra de classes confinades en escoles de Terrassa es manté igual respecte a les dades del dia anterior: n'hi ha 23 dividits en 12 centres educatius, tot i la reincorporació de nou grups en les últimes hores.

El registre se situa dins la tendència actual de recessió, en què difícilment s'ha passat de la trentena de classes confinades durant les últimes setmanes. A principis de maig es va tocar fons, amb 13 grups confinats, mentre que el pic es va registrar al novembre, amb un centenar.

Consulta en aquest enllaç la situació a tots els centres educatius de la ciutat.

Així doncs, a secundària, actualment, hi ha 10 grups confinats: dos a l'IES Terrassa, a les Aimerigues i al Vedruna-Vall, i un al de Can Roca, al Nicolau Copèrnic, al Sagrat Cor i a la Torre del Palau. A infantil i primària en són 13: quatre a l'Abat Marcet, tres al Sagrat Cor, dos al Vapor i al Pau Vila, i un a l'Enxaneta.

Tornen nou grups

En les últimes hores s'han desconfinat, després de la quarantena obligatòria, nou grups. Tres d'ells són de secundària (dos del Sagrat Cor i un del Blanxart), quatre d'infantil i primària (Creixen, Mare de Déu del Carme, Maria Auxiliadora i Ponent), i un a les escoles bressol Cargol i Elefant.