La insuficiència cardíaca, protagonista de la segona xerrada de «Dijous de Mútua»

La conferència se celebrarà telemàticament aquest dijous 20 de maig

Redacció
18 de maig del 2021
La segona conferència del cicle  "Dijous de Mútua" se celebra aquest dijous 20 de maig sota el títol "Insuficiència cardíaca: què hem de saber?". La doctora Meritxell Mariné, adjunta del servei de Medicina Interna de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa i coordinadora de la Unitat d'Insuficiència Cardíaca (UIC) del centre.

En un format de conversa amb el comunicador Marc Redorta, l'experta respondrà dubtes sobre aquesta patologia, les conseqüències i seqüeles que pot desencadenar, així com la prevalença i l'evolució de la malaltia. També explicarà els tractaments que existeixen actualment per remeiar-la i l'abordatge multidisciplinari que es duu a terme a la UIC.

Igual que a la primera xerrada sobre la incontinència urinària en les dones (que acumula uns 2.100 espectadors fins ara) la conversació tindrà lloc a les sis de la tarda, de forma telemàtica a través de l'Instagram de MútuaTerrassa (@mutuaterrassa) i pel Facebook de Món Terrassa.

Les xerrades tindran lloc de manera mensual, entre l'abril i novembre (a excepció de juliol i agost) amb l'objectiu de divulgar qüestions mèdiques d'actualitat i d'informar de manera entenedora sobre les preocupacions de la societat. Les temàtiques que es tractaran s'han escollit d'acord amb peticions d'assistents a conferències d'altres edicions. Pròximament es destaparà el programa complet.