Covid-19 a les aules

Cinc escoles de Terrassa aglutinen la meitat de les classes confinades a la ciutat

L'Abat Marcet és el que més en té, quatre

per La torre del Palau, 18 de maig de 2021 a les 10:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El registre de classes confinades en escoles de Terrassa ha caigut durant el cap de setmana. Si bé divendres n'hi havia 32, actualment n'hi ha 23, dividits en un total de 17 centres educatius. En les últimes hores s'han reincorporat després de la quarantena 16 grups.

Lluny queden les setmanes que acabaven amb un centenar de classes confinades. Aquest 2021, la mitjana ha oscil·lat entre les 30 i les 40. A principis de maig, fins i tot, es va tocar fons amb 13.


A secundària hi ha nou grups confinats: tres al Sagrat Cor, dos al Vedruna-Vall, un a l'IES Blanxart, al de Can Roca, a les Aimerigues, i al Nicolau Copèrnic. A infantil i primària en són 13: quatre a l'Abat Marcet, dos al Vapor, i un al Creixen, al Mare de Déu del Carme, al Maria Auxiliadora, al Pau Vila, a Ponent, al Roc Alabern i al Sagrat Cor. Es troben en la mateixa situació una classe de les escoles bressol Cargol i Elefant.

Consulta en aquest enllaç la situació a tots els centres educatius de la ciutat.


Es reincorporen 16 grups

En les últimes hores s'han reincorporat 16 grups. D'aquests, vuit són a secundària: dos a l'IES Torre del Palau, un a l'IES Can Roca, un al Montserrat Roig, un al Copèrnic, un al Sant Domènec Savio, un a l'IES Santa Eulàlia i un altre al Vedruna Vall. A infantil i primària s'han reincorporat vuit grups: tres a l'Abat Marcet i un al Vapor, al Gresol, a la Roda, a l'Avet, i al Sala i Badrinas.

 

Participació