Covid-19 a les aules

Dues escoles de Terrassa tenen tres grups confinats mentre la pandèmia segueix sota control als centres educatius egarencs

Hi ha 28 grups confinats entre 20 escoles i instituts

per La torre del Palau, 13 de maig de 2021 a les 10:00 |
La pandèmia continua controlada a les escoles i instituts de Terrassa. Malgrat que puja la xifra de grups aïllats per casos de Covid-19 respecte al recompte anterior (n'hi havia 25), el registre es manté a ratlla, i sense que cap centre superi els tres grups confinats: només el Vedruna-Vall i l'Abat Marcet se situen en aquest topall. Quatre centres tenen dues classes en quarantena, i la resta, tan sols un.

Lluny queden les setmanes que acabaven amb un centenar de classes confinades, pic fins ara, registrat a l'octubre. Aquest 2021, la mitjana ha oscil·lat entre les 30 i les 40. Les últimes setmanes, fins i tot, s'ha a tocar fons amb 13, però ha variat fins a la trentena. Amb relació al registre actual, cal tenir en compte que en els últimes hores no s'ha reincorporat cap grup, fet que sol maquillar les xifres de l'endemà.


Consulta aquí la situació detallada a tots els centres educatius.

A secundària hi ha 12 grups confinats: tres al Vedruna-Vall, dos a l'IES Torre del Palau i al Sagrat Cor, i un a l'IES Blanxart, a l'IES Can Roca, al Nicolau Copèrnic, al Sant Domènec Sàvio, i a l'IES Santa Eulàlia.


A infantil i primària en son 14: tres a l'Abat Marcet, dos a la Roda i al Maria Auxiliadora, i un al Creixen, al Vapor, a l'escola Gresol, a l'Avet, al Mare de Déu del Carme, a Ponent i al Sala i Badrinas. També es troba en quarantena un grup de les escoles bressol Cargol i Elefant. 

 

Participació