El Centre Cultural Terrassa ret homenatge a la dansa amb una gala internacional

Sergio Bernal, Margarita Fernandes i Ángel García Molinero són algunes de les joves promeses que formaran part de l'elenc que pujarà a l'escenari aquest cap de setmana

Redacció
11 de maig del 2021

Amb motiu de la 38a temporada BBVA de Dansa, el Centre Cultural Terrassa organitza una gala internacional d'homenatge a la dansa els dies 15 i 16 de maig amb un ampli registre d'estils, des del ballet clàssic, passant pel flamenc i la dansa espanyola, fins a coreografies modernes i contemporànies. 

La gala comptarà amb la presència de ballarins com Sergio Bernal, que amb només 30 anys ja té companyia pròpia, Antonio Casalinho, guardonat amb el premi Grand Prix de Lausanne 2021 i Saïd Ramos, finalista en aquesta mateixa edició. També hi participaran premiats en l'àmbit nacional com Tanit Cobas i Ya Chue Garcia i guardonats internacionalment com Magarita Fernandes i Haruhi Otani.

Els alumnes de grans escoles amb reconeixement, Ángel García Molinero i Jaume Luque, també formaran part de l'elenc, així com els joves ballarins del Programa d'Alt Rendiment en Dansa del Centre Cultural, Júlia Martí, Josep Peñaloza, Pau Altimira i Lia Suárez.

L'acte té un preu de 25 euros i garanteix el compliment de les mesures anticovid. Enguany, un total de 35 espectacles es representaran al Centre Cultural, esdevenint així, l'any en què més companyies s'han convidat i més funcions acollirà.