Covid-19 a les aules

L'afectació de la Covid-19 a les escoles de Terrassa, sota mínims després de la reincorporació de 33 grups

La incidència és similar a la de la primera setmana de curs i de la primera tornant de Nadal

per La torre del Palau, Terrassa | 11 de maig de 2021 a les 10:00 |
11 escoles de Terrassa aglutinen 13 grups confinats per Covid-19. Es tracta d'una de les afectacions més baixes del curs, comparable a la de la primera setmana, al setembre, o de la tornada de Nadal.

Aquest divendres la incidència es traduïa en 43 grups tancats en 28 escoles, però la reincorporació de 33 aules aquest dilluns ha fet canviar el panorama. Fa una setmana hi havia 27 classes aïllades, i durant el 2021 la mitjana s'ha mantingut entre les 30 i 40.


Actualment, doncs, hi hauria tres grups de secundària confinats (un a l'IES Torre del Palau, un al de Santa Eulàlia i un altre al Vedruna-Vall), i 10 a infantil i primària (dos al Maria Auxiliadora i un a l'Abat Marcet, al Vapor, a l'escola França, a la Gresol, a la Roda, a l'Avet i al Sala i Badrinas

Els grups reincorporats aquest dilluns són 20 de secundària (set de la Torre del Palau, dos a Can Roca i al Cim, i un a Can Jofresa, al Cavall Bernat, al Goya, a les Aimerigues, al Mare de Déu del Carme, al Nicolau Copernic, al Petit Estel-La Nova i al Sala i Badrinas), 11 d'infantil i primària (dos al Vapor i a l'Escola Pia, i un al Font de l'Alba, al Joan XXIII, a la Roda, al Martí, al Petit Estel-La Nova, al Ramon Pont i al Serra de l'Obac). També tornen una classe de l'escola bressol Peggy i un de l'escola d'educació especial l'Heura.

 

Participació