La xifra de classes confinades a Terrassa augmenta a 45, vuit de les quals en un mateix institut

Hi ha 26 centres educatius amb grups aïllats

Redacció
07 de maig del 2021
26 escoles i instituts de Terrassa acumulen 45 grups confinats. En les últimes hores ha caigut la xifra de centres educatius afectats (a l'últim recompte n'hi havia 28), però ha pujat la de classes en quarantena (n'hi havia 43).

Entre els centres amb grups confinats hi destaca l'IES Torre del Palau, a Can Boada, on hi ha vuit classes tancades, i l'IES Can Roca i l'Escola Pia, tots dos amb tres. També hi ha sis escoles i instituts amb dues classes aïllades.

A secundària hi ha 24 grups confinats: vuit a l'IES Torre del Palau, tres al de Can Roca, dos a l'Egara i al Cim, i un a l'IES Can Jofresa, al Cavall Bernat, al Goya, a les Aimerigues, al Mare de Déu del Carme, al Nicolau Copèrnic, al Petit Estel-La Nova, al Sala i Badrinas i a l'IES Santa Eulàlia.

A infantil i primària hi 19 grups confinats: tres a l'Escola Pia, dos al Vapor, al Maria Auxiliadora, al Joan XXIII i a la Roda, i un al Font de l'Alba, a l'escola França, al Joan Marquès, a la Martí, al Petit Estel-La Nova, al Ramon Pont, al Salvador Vinyals i al Serra de l'Obac. Es troben en la mateixa situació una classe de l'escola bressol privada Peggy i un de l'escola d'educació especial L'Heura.

Consulta aquí les dades epidemiològiques detallades de cada centre educatiu.