El show més tecnològic dels Brodas Bros, al Centre Cultural Terrassa

Amb l'espectacle 'Around the world', el diumenge 9 de maig la formació repassarà alguns dels moments viscuts durant les seves gires internacionals

Redacció
07 de maig del 2021

La companyia catalana més important de hip-hop, dansa i cultura urbana de Catalunya torna aquest diumenge 9 de maig al Centre Cultural Terrassa. Els Brodas Bros presentaran Around the world, un espectacle futurista i robòtic i alhora un recull de les vivències i anècdotes viscudes en les gires internacionals que han fet per diferents territoris com Brasil, Estats Units, Japó, Hondures, Palestina i la Xina.

La representació, que ja ha exhaurit les entrades de la primera sessió de les 17 h, es podrà veure a les 19.30 h per un cost de 12 euros.

Sota un vestuari de leds, làsers, dansa aèria i projecció interactiva, els germans Pol i Lluc Fruitós i les germanes Clara i Berta Pons oferiran el seu show més tecnològic. Es tracta del seu tercer espectacle al Centre Cultural, després dels aclamats Vibra i Br2.
 

Els Brodas Bros. Foto: Cedida


La formació porta dalt dels escenaris des de l'any 2006, amb espectacles com Hip Hop Batega, IVA incluído o Concierto concepto. Les seves funcions s'han presentat a diversos festivals i han estat guanyadors de nombrosos campionats, internacionals i nacionals. La companyia compta també amb una escola de dansa que els pares de Lluc i Pol van fundar a Barcelona l'any 1987.