Segueix en augment la xifra d'escoles amb classes confinades a Terrassa

43 grups bombolla es troben en quarantena

Redacció
06 de maig del 2021
Actualitzat el 10 de maig a les 18:52h
28 escoles i instituts de Terrassa sumen un total de 43 grups confinats. A l'últim recompte, 24 centres educatius se'n dividien 39, i a principis de setmana, tan sols 16 centres tenien un total de 27 classes aïllades. Aquest lleuger augment es produeix després de l'inici de la quarantena de cinc grups i la reincorporació de tan sols un d'ells.

A secundària hi ha 23 grups: set a l'IES Torre del Palau, dos al de Can Roca, a l'Egara, i al Cim, i un al de Can Jofresa, al Cavall Bernat, al Goya, a les Aimerigues, al Mare de Déu del Carme, al Nicolau Copèrnic, al Sala i Badrinas, a l'IES Santa Eulàlia i al Petit Estel-La Nova. En aquest últim centre s'ha reincorporat l'únic grup de les últimes hores a la ciutat.

A infantil i primària en són 18: tres a l'Escola Pia, dos al Joan XXIII, a la Roda i al Vapor, i un al Font de l'Alba, a la França, al Joan Marquès i Casals, al Maria Auxiliadora, al Martí, al Petit Estel-La Nova, al Ramon Pont, al Salvadro Vinyals i al Serra de l'Obac. Es troben en la mateixa situació un grup de l'escola bressol Peggy i un de l'escola d'educació especial L'Heura.

Consulta en aquest enllaç la situació detallada de cada centre educatiu.