Marcel Gorgori torna al Centre Cultural Terrassa amb un espectacle operístic al voltant de la medicina

'L'òpera és medicina' es podrà veure divendres 7 de maig a les 20 h

Redacció
06 de maig del 2021

El Centre Cultural Terrassa acull divendres 7 de maig a les 20 h el més nou de Marcel Gorgori: L'Òpera és medecina. Sota la marca Simfonova, el periodista i comunicador presenta un espectacle que desgrana amb bon humor i complicitat, anècdotes i referències sobre la medecina en l'òpera, pel preu de 25 euros.

A l'escenari l'acompanyaran el tenor Marc Sala, la soprano Laura del Río, el baríton Carlos Pachón i al piano, Josep Buforn, que interpretaran fragments de Il barbiere di Siviglia, L'elisir d'amore, La Traviata o Faust, entre d'altres.

A més de la música, l'obra inclourà diversos fragments cinematogràfics amb al·lusions a la medecina, així com un petit homenatge a la figura del còmic Joan Capri, reconegut pel seu humor sobre els metges. 
 

El periodista i presentador Marcel Gorgori. Foto: Cedida


Es tracta de la tercera vegada que Gorgori presenta un concert operístic al Centre Cultural amb Simfonova. La companyia busca fer passar al públic una bona estona i mostrar-li un cop més, com anuncia el seu lema, que "quan la música val la pena, no pot ser només per a uns quants".

L'any 2017 ja va presentar La rebotiga de l'òpera, una obra centrada en el que passa darrere el teló, i el 2019 Òpera, de què vas?, un espectacle que posava al descobert les similituds de grans òperes amb els arguments de pel·lícules cinematogràfiques