Oberta la tramitació de beques menjador pel curs 2021-2022 a Terrassa

El procés, que es farà exclusivament per via electrònica, s'allarga fins al 14 de maig

Enguany, tota la gestió es farà per via telemàtica i telefònica.
Enguany, tota la gestió es farà per via telemàtica i telefònica. | ACN
NacióDigital
08 de maig del 2021
Des del 27 d'abril es manté obert el termini per a la presentació de sol·licituds d'ajuts econòmics per al menjador escolar del curs 2021-22, les anomenades beques menjador. El tràmit, que es farà exclusivament de manera telemàtica, es podrà realitzar fins el 14 de maig

Com ja va passar l'any passat, les famílies que ja tenien concedit l'ajut durant el present curs escolar rebran durant el termini un missatge de text amb un enllaç a l'esborrany de l'ajut, que, si un cop revisat per les famílies si s'ha d'esmenar es podrà fer a través d'aquest enllaç.
 
Les famílies que vulguin tramitar una nova sol·licitud d’ajut per al menjador, ja sigui perquè no han rebut l’esborrany o perquè no n’eren beneficiàries durant aquest curs, també ho poden fer a partir del 27 d'abril i en el mateix termini. Clica aquest enllaç per aconseguir més informació i tramitar les beques menjador pel curs 2021-2021.

Aquests ajuts, que atorga la Generalitat de Catalunya cobreixen des del 70% fins a la totalitat del preu del menjador. Un cop es publiqui la resolució, l’Ajuntament de Terrassa complementarà fins al 100% els ajuts de les famílies els Serveis Socials municipals considerin necessari. També s'estudiarà atorgar ajuts a totes aquelles famílies que les hagin sol·licitat i hagin quedat fora de la convocatòria, com poden ser les famílies monoparentals o aquelles que superen per poc els barems econòmics.
 
En cas de necessitar suport en la tramitació, les famílies poden trucar al 010 i demanar cita prèvia a qualsevol dels Punts d'Orientació Social que hi ha a tots els districtes de la ciutat. Consulta aquí totes les dades de contacte de les Oficines d'Atenció Ciutadana de Terrassa.