Es dispara la xifra d'escoles de Terrassa amb classes confinades per Covid-19

Puja el registre d'aules en quarantena tot i la reincorporació de 17 d'elles en les últimes hores

Redacció
05 de maig del 2021
Actualitzat el 06 de maig a les 10:11h
La xifra de classes confinades per Covid-19 a Terrassa ha augmentat en les últimes hores. A l'últim recompte hi havia 37 grups en quarantena dividits en 16 escoles i instituts, i actualment son 39 aules de 24 centres educatius. Aquest augment es produeix, fins i tot, coincidint amb la reincorporació de 17 grups bombolla en les últimes hores,

A secundària hi ha 20 classes en quarantena: set a l'IES Torre del Palau, tres al de Can Roca, dos al Cim, i un a l'institut de Can Jofresa, al Cavall Bernat, a l'Ègara, al Goya, a les Aimerigues, al Nicolau Copèrnic, al Petit Estel - La Nova, i al Sala i Badrinas.

A infantil i primària hi ha 18 aules aïllades: tres a l'Escola Pia, dos al Vapor, al Joan XXII i al Petit Estel-La Nova, i un al Font de l'Alba, a l'escola França, al Joan Marquès, a La Roda, al Maria Auxiliadora, a l'escola Martí, a la Ramon Pont, al Salvador Vinyals i al Serra de l'Obac. També es troba en la mateixa situació un grup de l'escola bressol privada Peggy.

Avui s'han reincorporat 17 grups. A secundària sis grups: quatre de l'IES Torre del Palau, un al Montserrat Roig i un altre a l'IES Santa Eulàlia. La resta son d'infantil i primària: sis al Petit Estel-La Nova, dos al Sala i Badrinas, i un a l'Auró, al Mare de Déu del Carme, i al Maria Auxiliadora.

Consulta en aquest enllaç la situació epidemiològica detallada a tots els centres educatius de la ciutat